вівторок, 02 жовтня 2018 09:20

У Києві визначили кращого геймера-непрофесіонала

29 вересня в Києві відбувся фінал відкритого турніру для геймерів-непрофесіоналів League Legion за підтримки компанії Lenovo.

Автор: Прес-служба
  Переможець турніру для геймерів-любителів
Переможець турніру для геймерів-любителів

Шанувальники комп'ютерних ігор зібралися на Арт-заводі Платформа, щоб поспостерігати за напруженою битвою у фіналі і повболівати за своїх гравців. Всього в турнірі взяли участь 775 геймерів-любителів, серед яких 255 змагалися в бізнес-лізі, а 520 - індивідуально.

Боротьба за кубок між 51 командою бізнес-ліги завершилася перемогою в турнірі команди Tencent, яка в фіналі здолала команду Citrus. Tencent отримала головний приз турніру - 100 000 грн для придбання ноутбуків.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Моє тіло - полотно: кращі майстри тату вразили майстерністю на фестивалі Tattoo Collection

В індивідуальній дорослої лізі переміг Антон Дорохін, а в категорії junior - Антон Колесніков; ці переможці отримали стильні і потужні ігрові ноутбуки.

29 вересня Арт-завод Платформа був охоплений геймерським фестивалем: відбувалися не тільки напружене змагання, а й різні активності для учасників і уболівальників. Так, відвідувачі могли пройти екскурсію по Києву в віртуальної реальності, запустити дронів з DroneUa, протестувати екшн-камери GoPro, ознайомитися з різними технічними новинками в демо-зоні і виграти призи. Яскравим виступом геймерів і гостей підкорила легендарна група ТНМК.

Зараз ви читаєте новину «У Києві визначили кращого геймера-непрофесіонала». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі