пʼятниця, 01 лютого 2019 08:14

Люди бояться зайти: показали шокуючі фото і відео лікарняних руїн в Криму
3

У мережі показали фото жахливого стану лікарні в окупованому Росією Криму
Фото: krymr.com
У мережі показали фото жахливого стану лікарні в окупованому Росією Криму
У мережі показали фото жахливого стану лікарні в окупованому Росією Криму

У мережі показали фото жахливого стану лікарні в окупованому Росією Криму.

Медустанова знаходиться в місті Щолкіно на сході півострова. На знімках видно, що в всередині будівлі облізла штукатурка, відшарувалася фарба, на стінах тріщини, чорний грибок, а замість скла – фанера, повідомляє видання "Крим.Реаліі".


.
"Я живу в Щолкіно 30 років і ремонту там я не бачила. Все давно не фарбувалося, не приводилося до порядку", - каже місцева мешканка.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Найвідоміший курорт Криму перетворили на руїни

А той же час президент Росії Володимир Путін після четвертої інавгурації заявив, що громадяни РФ тепер будуть вмирати пізніше: не в 73 роки, а в 80 - і допоможе в цьому медична реформа.

"У 2018 році на медицину Криму витратили 17,5 мільярда рублів (близько $260 млн). Але за рік путінська реформа в Щолкіно так і не дісталася. Місцеві скаржаться, що лікарняні руїни - це ще не найбільша біда. Катастрофічна ситуація - з дефіцитом фахівців і обладнання", - йдеться в повідомленні.

На Донбасі з новою силою почали бити на сполох мешканці, які вважають ситуацію з медициною на окупованих територіях критичною. Повальний відтік фахівців, дороге лікування, відсутність медикаментів поставило мирних жителів на межу виживання.

Зараз ви читаєте новину «Люди бояться зайти: показали шокуючі фото і відео лікарняних руїн в Криму». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі