четвер, 28 березня 2019 23:44

Донька кримського політв'язня: "Стан батька - критичний"

Донька кримського політв'язня: "Стан батька - критичний"
Кримський політв'язень Бекіров - у критичному стані. Фото: Крим. Реалії

Стан кримського політв'язня Едема Бекірова є критичним.

"Незважаючи на те, що батька перевели з спецблока в медсанчастину, стан його здоров'я критичний. Краще йому не стає, навпаки по всьому тілу почалася якась висипка, що це і від чого, незрозуміло", - розповіла його дочка Елеонора Бекірова у Фейсбук.

"Щодня вливають велику кількість інсуліну, але показник цукру від цього не падає.

Як і раніше без лазні, повітрям дихає через маленьку кватирку, спить сидячи. Ми стільки боролися за те, щоб його перевели в медсанчастину, думали буде краще, медперсонал поруч і умови краще, а виявилось, що різниці між спецблоком і камерою медсанчастини практично немає. Єдине - все-таки є можливість ходити в більш або менш нормальний санвузол і дихати повітрям, нехай навіть через кватирку ", - додала Бекірова.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Довелось доводити, що я без ноги" - Едем Бекіров написав листа

Російські силовики затримали Бекірова на в'їзді в Крим 12 лютого 2018 року і доставили в будівлю ФСБ Росії у Сімферополі. Його звинуватили у "незаконному придбанні, зберіганні і носінні боєприпасів і вибухових речовин".

Бекіров є інвалідом першої групи, хворий на цукровий діабет. Йому ампутували ногу, тому необхідно постійно робити перев'язки. Також Бекірову була проведена операція на серці.

Зараз ви читаєте новину «Донька кримського політв'язня: "Стан батька - критичний"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі