середа, 18 квітня 2018 19:30

Жінка народила дівчинку на платформі вокзалу

Жінка народила дівчинку на платформі вокзалу
У столиці на станції Дарниця жінка народила дитину. Фото: metrobud.kiev.ua

17 квітня ввечері на залізничній станції Дарниця 41-річна жінка народила дитину прямо на платформі. Як дізналася "Сегодня", пологи прийняла чергова по станції Яна Якименко.

"Оператор повідомив, що в поїзді у жінки відійшли води. Викликали "швидку" і я вирушила забирати її на платформу. Пасажирка вийшла, я забрала її сумки, стала розпитувати, як часто перейми. Ми пройшли всього кілька десятків метрів, і тут вона сказала, що народжує. Буквально через хвилину з'явилася дитина, ми ледве дійшли до лавочки, щоб вона прилягла", - розповіла чергова по станції Яна Якименко, повідомляє "Сегодня".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Фотограф показав красу пологів

Жінка встигла розповісти, що вона мешканка Шостки, що її звуть Наталя і у неї вже є двоє дітей. Вона їхала до Києва в центр акушерства і гінекології. Везла з собою пелюшки.

"Народилася дівчинка. Ми поклали її матері на груди. Потім приїхала "швидка" і відвезла і матір, і дитину. А я навіть розплакалася. Коли все відбувалося, не замислювалася ні про що, тільки потім все усвідомила", - каже Якименко.

В Україні пологи і спостереження за вагітністю будуть безкоштовними для пацієнта після введення медичної реформи. Держава покриє на 100% вартість цих послуг. Медична реформа не передбачає введення оплати за пологи від породіль.

Зараз ви читаєте новину «Жінка народила дівчинку на платформі вокзалу». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі