пʼятниця, 07 жовтня 2011 18:29

Спецтема: Тимошенко — за ґратами

Захисників Тимошенко розганятимуть водометами?

У центі Києва вчора, 6 жовтня, були помічені дві броньованих вантажівки з водометами на кабінах і написом "Міліція" на дверях.

Про це повідомив блогер Віталій Селик.

За його словами, автомобілі виїхали з проїзду між будинками 24 і 26 по бульварі Лесі Українки - з загальної території військових частин 3001 (Управління Північного територіального командування внутрішніх військ МВС) і 3066 (Внутрішні війська МВС, які забезпечують конвой, в тому числі охорону в судах).

На думку Селика, саме для судової охорони можуть бути використані машини з водометами у зв'язку вироком екс-прем'єру Юлії Тимошенко, який буде винесений Печерським райсудом 11 жовтня.

Зазначимо, що раніше в Україні жодного разу не використовувалися водомети для розгону демонстрацій або акцій протесту.

Нагадаємо, суд постановив, що на винесенні вироку Тимошенко можуть бути присутніми лише журналісти. Всім іншим, у тому числі депутатам, вхід до сесійної зали буде заборонений. Однак сьогодні голова фракції БЮТ заявив, що депутати підуть на засідання Печерського суду 11 жовтня, на якому буде оголошено вирок Юлії Тимошенко.

Зараз ви читаєте новину «Захисників Тимошенко розганятимуть водометами?». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

10

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі