Ексклюзиви
пʼятниця, 07 жовтня 2011 16:05

Спецтема: Тимошенко — за ґратами

"Після ізолятору Тимошенко повернеться в партію, де на неї, може, вже й не чекають"

"Після ізолятору Тимошенко повернеться в партію, де на неї, може, вже й не чекають"

Виборець зневірився в лідерці БЮТу Юлії Тимошенко. Таку думку у новому номері журналу "Країна" висловив політолог Володимир Цибулько.

Вирок у справі Юлії Тимошенко суддя Печерського районного суду столиці Родіон Кірєєв має почати оголошувати 11 жовтня. Генеральна прокуратура звинувачує колишнього прем'єр-міністра в перевищенні службових повноважень під час укладання газових угод із Росією в січні 2009 року. Просить засудити її до семирічного ув'язнення.

"Як політтехнологія цей судовий сюжет спрацював сповна. Через деталізацію справи Тимошенко влада домоглася свого: виборець зневірився в лідерці БЮТу. Правда, не виростила сурогатів, замінників Тимошенко на цьому полі", - зауважив Цибулько.

Політолог наголосив, що Тимошенко треба не так звільнення, як його своєчасність.

"Рейтинг зростає проти дій влади, але не за саму Юлію Володимирівну. Після перебування в ізоляторі вона повернеться в партію, де на неї, може, вже й не чекають. Тимошенко доведеться витрачати більше сил на внутрішньопартійну боротьбу, ніж на участь у виборах", - підкреслив він.

Який вирок вигідніший Юлії Тимошенко експерти розповідають у новому номері журналу "Країна" № 38 (91) за 7 жовтня 2011 року.

 

Журнал можна купити у точках продажу преси за ціною 9 гривень.

Передплату на журнал "Країна" можна оформити у будь-якому поштовому відділенні України. Передплатний індекс - 37278. Вартість передплати на місяць — 28 грн.

 

Зараз ви читаєте новину «"Після ізолятору Тимошенко повернеться в партію, де на неї, може, вже й не чекають"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

13

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути