пʼятниця, 17 грудня 2010 11:56

З набережної Дніпра відшвартували останній дебаркадер (ФОТО)

У п'ятницю з набережної Дніпра забрали останній дебаркадер.

Плавучий ресторан-готель "Баккара" зранку відшвартували в зону Венеціанського острова недалеко від станції метро "Гідропарк".

Гідропарк стане постійним місцем прописки готелю - там вже будують для нього каналізацію.

"Найближчим часом арт-готель" Баккара "стане першим у Києві парк-готелем на Дніпрі. Для здійснення нової концепції 13 грудня 2010 наш готель переміститься в мальовничу зону Венеціанського острова недалеко від станції метро "Гідропарк", - повідомляється на офіційному веб-сайті мережі.

У повідомленні також уточнюється, у зв'язку з цим, арт-готель "Баккара" на 200 номерів не буде приймати гостей з 12 по 22 грудня 2010 року.

Як повідомили в "Баккара", біля готелю планується облагороджування парку. Витрати на переїзд і облаштування парку в готелі не уточнили.

Раніше прокуратура Києва повідомляла, що готель "Баккара" незаконно пришвартований на набережній Дніпра в Києві.

Тоді ж повідомлялося, що дебаркадери, на яких були розміщені ресторани "Муракамі" і "Рівер пелес", визначено речовими доказами у кримінальній справі, вони відшвартовані в безпечне місце та передані на зберігання власникам. Готель "Дніпровський" був відшвартований і залишив акваторію набережної.

Арт-готель "Баккара" входить в мережу готелів під брендом Accord Hotels під керівництвом компанії ТОВ "Прем'єр Інтернешнл" (Київ).

Інтерфакс-Україна, Українська правда

Зараз ви читаєте новину «З набережної Дніпра відшвартували останній дебаркадер (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі