середа, 01 вересня 2010 15:12

Набережну столиці так і не звільнили від ресторанів

Набережну столиці так і не звільнили від ресторанів

Транспортна прокуратура, яка обіцяла до початку осені демонтувати всі ресторани й готелі на Набережній, до масштабної "зачистки" так і не приступила.

Про це пише "Комсомольська правда".

Як відомо, розбори на набережній почалися ще в середині літа, коли транспортна прокуратура демонтували плавучий ресторан "Муракамі", а згодом і "River palace".

Тоді говорили, що набережна не призначена для відстою дебаркадерів і всі плавзасоби приберуть, щоб очистити дно.

Однак, за словами адміністратора готелю "Дніпровський" Тетяни, який також покинув причал, насправді ніхто дно не чистить.

"Ми писали листи із проханням провести очищення дна. Навіть пропонували зробити це за свій рахунок, але в прокуратурі не реагують на наші листи. До 22 вересня ми повернемося, тому що в нас заброньовані майже всі номери. У противному випадку ми втратимо клієнтів", - сказала вона.

Видання відзначає, що станом на 1 вересня не змінилася ситуація й з "River palace" та "Муракамі", мовляв, жодних відповідей із транспортної прокуратури вони не отримували, і коли буде суд, теж не знають.

За словами голова держадміністрації морського й річкового транспорту України Сергія Крижанівського, швидко зробити відшвартування плавзасобів з набережній просто неможливо.

"Багато з них намертво приварені до набережної. Сьогодні проходять перевірки надійності цих плавзасобів для проведення відшвартування, і тому точну дату завершення всіх робіт назвати складно", - сказав він.

Зараз ви читаєте новину «Набережну столиці так і не звільнили від ресторанів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі