субота, 04 вересня 2021 23:55

В Києві у бізнес-центрі сталася пожежа

В Києві у бізнес-центрі сталася пожежа

Столичні надзвичайники ліквідували пожежу у бізне-центрі "Колізей", що знаходить у Дарницькому районі Києва. Про це повідомляє Держслужба з надзвичайних ситуацій.

"О 19:22 пожежу в приміщенні сауни фітнес-центру та частково покрівлі бізнес-центру локалізовано на площі 100 м кв. О 19:30 — ліквідовано. Жертв та постраждалих немає", - розповіли у Держслужбі.

Зазначається, що в ході проведення розвідки між 7 та 8 поверхами з ліфтової кабіни врятували дівчину 2005 р.н. До гасіння залучалось 40 осіб та 9 од. техніки ДСНС.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Оголосили збір грошей на реставрацію спаленого костелу в Києві

Пожежа у костелі Святого Миколая в Києві виникла під час репетиції на органі. Основна версія - загоряння електропроводки в корпусі інструменту. Пожежа почалась під час репетиції на всесвітньо відомому органі. З органу пішов дим, а після цього його охопило полум'я. Нажаль співробітники закладу культури не викликали рятувальників відразу після виникнення пожежі, намагаючись її потушити самотужки. Були втрачені дорогоцінні хвилини.

Зараз ви читаєте новину «В Києві у бізнес-центрі сталася пожежа». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі