середа, 14 грудня 2016 12:20

У столичному метрополітені заговорили про подорожчання проїзду

У столичному метрополітені заговорили про подорожчання проїзду

У столичному метрополітені на початок 2017 року не планують подорожчання проїзду. Далі ситуація залежатиме від вартості електроенергії.

Про це повідомила радник начальника підземки Наталія Макогон, пише "Українська правда. Київ".

"Жодних розмов про подорожчання немає. Із 1 січня точно нічого не буде", - сказала вона.

Упродовж року подорожчання можливе, припустила Макогон.

"Із початку нового року наше підприємство платитиме за електроенергію утричі більше. Це значне збільшення витрат. Зараз економісти готують відповідні розрахунки. Також у країні зростає мінімальна заробітна плата, а у нас колектив більш як 7500 фахівців. Теж треба все перераховувати", - розповіла радник начальника підземки.

Фінансові показники підприємство направить до Київської міськадміністрації. Вона має вирішити, чи змінювати тариф.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Столична влада відмовилася від будівництва метро на Троєщину

Минулого тижня вартість проїзду у маршрутному таксі №180, що рухається з Троєщини на Виноградар, зросла до 8 грн. На початку грудня подорожчав проїзд у маршрутці №720, яка їздить з Боярки до площі Перемоги в Києві (із 4 до 5 грн за проїзд по місту), у маршрутці №230 (вул. Ірпінська – вул. Хрещатик) із 4 до 5 грн та №192 (метро "Петрівка" – вул. Милославська) – із 5 до 6 грн. Із 18 листопада у столиці подорожчав проїзд у маршрутках, які курсують між Києвом і Бучею: №423, №424 та №421. На початку листопада подорожчали маршрутки, що курсують між Києвом та Ірпенем.

Зараз ви читаєте новину «У столичному метрополітені заговорили про подорожчання проїзду». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі