четвер, 05 січня 2017 13:11

У мерії розповіли, як боротимуться з ожеледицею й морозами

У столиці очікують значного погіршення погодних умов. 6 та 7 січня температура вночі знизиться до -19°С. Місцями буде -22°С. Вдень до -17°С.

Про прогноз синоптиків повідомляють у міськадміністрації.

Холодна погода збережеться 8 і 9 січня.

На дорогах ожеледиця. Тому міська влада закликає бути обережними на вулиці, намагатися не ходити під розлогими деревами, триматися подалі від рекламних щитів і ліній електропередач. Їх можуть пошкодити пориви вітру. Водіїв закликають бути максимально уважними на дорогах, дотримуватися правил дорожнього руху. По можливості, утриматися від поїздок приватним автотранспортом.

"До снігопадів мерія готова. Обмежили вїзд великогабаритного транспорту. Маємо близько 600 одиниць комунальної техніки Київавтодору, жеків і Зеленбуду. Також залучимо 64 одиниці важкої техніки від Міноборони й Держслужби з надзвичайних ситуацій. Її виставимо на спусках і підйомах, щоб там не допустити заторів", - заявив Gazeta.ua заступник голови міськадміністрації Петро Пантелєєв.

Комунальні служби забезпечені достатньою кількістю посипкового матеріалу, запевнив він.

"Солі й піску цього року використали вчетверо більше, ніж торік", - сказав чиновник.

"Обладнали 30 пунктів обігріву у Києві. Плануємо встановити ще 21. Вони забезпечені медикаментами. Там напоять гарячим чаєм, обігріють", - розповів він.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Різко похолодає і почнуться снігопади

Список пунктів обігріву і гарячого харчування:

 
Зараз ви читаєте новину «У мерії розповіли, як боротимуться з ожеледицею й морозами». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі