вівторок, 07 вересня 2021 13:00

У Києві перший університет повертається до дистанційного навчання

У Києві перший університет повертається до дистанційного навчання
У ВНЗ повідомили про різні сценарії навчання для студентів першого-четвертого курсу та магістрів. Фото: pixabay.com

Для студентів-першокурсників бакалаврських і магістерських програм Києво-Могилянської академії запровадили змішану форму навчання. Для старших курсів продовжили дистанційну форму.

Таке рішення ухвалила адміністрація ВНЗ, повідомили на сайті академії.

Рішення аргументують кількістю захворювань на коронавірус.

"Дистанційне навчання в Києво-Могилянській академії реалізується через систему управління дистанційним навчанням - платформу DistEdu, систему керування вмістом, відповідного кадрового, матеріально-технічного та фінансового забезпечення. Це не заочне навчання", - ідеться в повідомленні.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Назвали сценарії переходу шкіл на дистанційне навчання

Також в академії розглядають два сценарії поступового виходу зі змішаного навчання, а надалі – повне аудиторне навчання. Обидва варіанти можливі, якщо епідемічна ситуація в країні не погіршуватиметься.

Перший сценарій - це вихід студентів після тижня самостійної роботи, що припадає на жовтень.

Другий сценарій - після Нового року, на весняно-літній семестр.

В Україні погіршується епідеміологічна ситуація. Запровадження локдауну стає дедалі реальнішим. Найближчим часом країна вийде із зеленої зони. Водночас конкретної цифри кількості захворювань, за якої в Україні можуть запровадити локдаун, немає. Орієнтовно він буде не раніше листопада.

Зараз ви читаєте новину «У Києві перший університет повертається до дистанційного навчання». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі