четвер, 20 січня 2011 13:59

У Києві квартирні шахраї "заробили" понад 10 мільйонів

У Києві квартирні шахраї "заробили" понад 10 мільйонів

Працівники служби боротьби з економічною злочинністю розкрили діяльність службових осіб одного з ТОВ. Порушуючи укладений з райдержадміністрацією (замовник) інвестиційний договір на будівництво житлового будинку, вони не передали замовнику 12% квартир, а продали їх фізичним особам.

Як повідомляє Департамент у зв'язках з громадськістю МВС, внаслідок протиправних дій правопорушників державі завдано збиток на суму понад 10 млн. грн.

Прокуратура порушила кримінальну справу за ознаками злочину, передбаченого ч. 4 ст. 190 (шахрайство) Кримінального кодексу України.

Нагадаємо, минулого тижня потерпілі в результаті будівельної афери Еліта-Центр почали заселятися в перші квартири, виділені київською владою. Очікується, що цього місяця в Печерському суді Києва розпочнеться засідання у справі голови Еліта-центру Олександра Волконського-Шахова.

За даними правоохоронців, у результаті афери Еліта-Центр, яка була розкрита в лютому 2006 року в Києві, постраждали 1760 осіб. Всього в інвесторів шахрайським шляхом вкрадено понад $100 мільйонів.

Зараз ви читаєте новину «У Києві квартирні шахраї "заробили" понад 10 мільйонів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі