четвер, 13 січня 2011 07:00

Телефонна шахрайка представляється Тетяною Терещенко

Щонайменше трьох людей обдурила жінка, яка представляється Тетяною Павлівною Терещенко. Вона розміщує в інтернеті оголошення про продаж легкових автомобілів. Покупців просить переслати аванс.

22 грудня до Новгородківського райвідділу міліції Кіровоградщини звернувся 25-річний житомирянин і 31-річний одесит. Перший розповів, що знайшов в інтернеті оголошення про продаж легковика ВАЗ-2109 випуску 1996 року. Продавщиця представилася Тетяною Терещенко, сказала, що машиною цікавляться багато людей. Щоб її притримати, треба $150 завдатку. Чоловік вислав і виїхав у Новгородку. Вказаної вулиці й жінки не знайшов, її мобільний не відповідав. Одесит попався так само. Перерахував 2900 грн і приїхав у Новгородку. Подібне оголошення вичитала і 38-річна жителька села Долинське на Кіровоградщині. Спокусилася на ВАЗ-2107 за $1,7 тис. Поїхала до Тетяни Терещенко в місто Дебальцеве Донецької області. Перед цим надіслала 9 тис. грн завдатку.

Зараз ви читаєте новину «Телефонна шахрайка представляється Тетяною Терещенко». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

3

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі