пʼятниця, 18 квітня 2008 07:13

У харків"янки викрали гаманець у метро

У середу по обіді у приїжджої 29-річної Світлани викрали гаманець. Пригода сталася на станції метро Контрактова площа близько третьої дня.

Жінка приїхала на консультацію до Києво-Могилянської академії з Харкова.

— От падлюки! Забрали всі гроші! Там було більше ста євро, я мала їх віддати за консультацію в академії. Інші гроші залишала собі на прожиття.

У гаманці також лежав зворотній квиток. Жінка згадує, що купувала жетони в касі й одночасно телефонувала в Харків. Пам"ятає, що тоді гаманець був у неї.

— А потім підійшла до аптечного кіоску, дивлюся — вже немає, — розповідає "ГПУ" Світлана, одягнена в оранжеву куртку. Жінка каже, нікому його не показувала, тримала при собі. Харків"янка повідомила про крадіжку працівників охорони метрополітену на станції.

За кілька хвилин вони знайшли гаманець жінки, щоправда — без грошей. У ньому залишився залізничний квиток, візитки й кредитна картка. Світлана каже, що купувала сріблястий гаманець під колір сумочки.

— Усім кажу: не робіть такого, не носіть яскравий гаманець, не кладіть у нього кредиток, документів і грошей, бо вкрадуть усе одразу. Торік теж у квітні на станції метро Либідська у мене вкрали гаманець, якраз на мій день народження. Там була велика сума грошей, які я позичила. Ледве їх потім віддала, — згадує харків"янка.

Зараз ви читаєте новину «У харків"янки викрали гаманець у метро». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі