пʼятниця, 25 травня 2012 22:52

У центрі Києва мейк-ап роблять безкоштовно

Сьогодні кількаметрові черги вишикувалися у столичному торгово-розважальному центрі "Глобус". Від 25 травня тут три дні поспіль безкоштовно робитимуть мейк-ап усім охочим.

Біля сходів стоять 5 столиків для макіяжу. За кожним працюють професійні візажисти.

"Клієнти можуть обрати будь-яку косметику на свій смак. Кожній розказуємо, яка косметика підходить саме для її типу шкіри. Якщо якийсь товар сподобається, можуть придбати його в магазині", - розповіла кореспонденту Gazeta.ua візажистка Тетяна.

За її словами, оголошення про акцію розмістили в інтернеті.

"З самого ранку до нас вже стояли черги. На одну клієнтку витрачаємо від 10 до 20 хвилин. За сьогоднішній день вже зробила макіяж трьом десяткам жінок", - додала вона.

В черзі до кожного столика стоять по 10 жінок. Серед клієнтів переважно дівчата молодого віку.

"Мама забороняє користуватися косметикою. Каже, що так виглядаю неприродно. Сьогодні вирішили спробувати. Тим паче, що все роблять безкоштовно", - поділилася киянка Вікторія.

Візажистка покрила її обличчя тональним кремом, підвела очі чорними тінями і нафарбувала губи рожевою помадою.

"Завтра йду до подруги на день народження. В салоні краси макіяж коштує від 200 гривень. Я з самого ранку сюди прийду і дві сотні зекономлю. Куплю на них собі новий сарафан", - розповіла Софія з Броварів.

Зараз ви читаєте новину «У центрі Києва мейк-ап роблять безкоштовно». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі