пʼятниця, 04 травня 2012 15:21

Дизайнери розкритикували макіяж та взуття Кейт Міддлтон

Дизайнери розкритикували макіяж та взуття Кейт Міддлтон
Кейт Міддлтон Фото: spletnik.ru

Стиль герцогині Кетрін вже не раз піддавався критиці з боку дизайнерів. Вів'єн Вествуд, наприклад, заявляла, що їй не подобається макіяж дружини принца Вільяма і її образ "звичайної жінки".

Тепер зовнішнім виглядом герцогині перейнявся й взуттєвий дизайнер Ніколас Кірквуд. Кетрін не звертала увагу на його творіння, і заповзятий Кірквуд вирішив здобути її самому.

"Було б добре, якби вона носила мої туфлі. Вона вибирає занадто багато "вуличних" речей. Знаю, що вона намагається бути демократичною, але я не розумію, скільки можна носити LK Bennett. Лише рідко її можна побачити у взутті від брендів на кшталт McQueen. Я завжди думаю: "Носи їх частіше! Ти ж повинна бути принцесою і вести себе відповідним чином! ", - говорить дизайнер.

Кетрін зазвичай віддає перевагу класиці та тяжіє, швидше, до консервативності. Типовими клієнтками Кірквуда є Сара Джессіка Паркер і Бейонсе, які не проти поекспериментувати зі своїм стилем.

Раніше повідомлялося, весільний поцілунок Кейт Міддлтон та принца Вільяма став головним моментом десятиліття на британському телебаченні.

Зараз ви читаєте новину «Дизайнери розкритикували макіяж та взуття Кейт Міддлтон ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі