пʼятниця, 04 травня 2012 13:57

Поцілунок Кейт Міддлтон та принца Вільяма став головним моментом десятиліття

Поцілунок Кейт Міддлтон та принца Вільяма став головним моментом десятиліття
Фото: wmj.ru

Весільний поцілунок Кейт Міддлтон та принца Вільяма став головним моментом десятиліття на британському телебаченні. Про це повідомляє ТаблоID з посиланням на "The Daily Star". Рейтинг, складений до 10-річчя платформи безкоштовного цифрового телебачення "Freeview".

Окрім королівського поцілунку до двадцятки найяскравіших та найбільш зворушливих моментів за останні 10 років потрапили кілька епізодів із серіалів та телепередач.

Нагадаємо, Кейт Міддлтон і принц Вільям одружилися 29-го квітня 2011-го року. Якщо вірити деяким ЗМІ, за трансляцією церемонії спостерігали близько 2 мільярдів чоловік по всьому світу.

У Великобританії телевізійна аудиторія склала понад 26 мільйонів осіб, при тому, що понад 36 мільйонів подивилися принаймні частину церемонії.

Після вінчання у Вестмінстерському абатстві молодята прибули до Букінгемського палацу, де поцілувалися на балконі на очах у тисяч британців.

Раніше повідомлялося, принц Вільям і Кейт Міддлтон провели першу річницю свого весілля у сільському готелі.

Зараз ви читаєте новину «Поцілунок Кейт Міддлтон та принца Вільяма став головним моментом десятиліття». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі