вівторок, 10 листопада 2020 15:48

У центрі Києва чиновник шукав смітник, щоб викинути жуйку — процес знімав на відео

У центрі Києва чиновник шукав смітник, щоб викинути жуйку — процес знімав на відео
Попри відсутність смітників вулиці міста, за словами Ялового, чисті. Фото: pixabay.com

Державні санітарні норми та правила благоустрою вимагають, аби відстань між смітниками на вулицях міст становила не більш як 60 м.

Голова комісії Київради з питань екологічної політики Костянтин Яловий, ідучи по вул. Великій Васильківській у центрі столиці, переконався, що цих вимог не дотримуються, йдеться в його дописі у Facebook.

Попри роботу ресторанів та магазинів на 160-метровому відрізку кварталу між вул. Саксаганського та Жилянською урн для сміття він не знайшов.

За словами Ялового, немає їх і на вул. Антоновича. На Пушкінській і бульв. Шевченка смітники відсутні біля офісів окремих державних органів влади та приміщень комунальної власності.

"Я вже промовчу, що на перехрестях вулиць повинна бути передбачена урна для сміття на кожному з кутів перехрестя. Це правило у нас взагалі не виконується", - зазначив голова комісії.

Попри відсутність смітників вулиці міста, за словами Ялового, чисті.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Столичним парком пролягла сучасна велодоріжка. Поруч — меч Муромця

У Києві з фасадів на вул. Шота Руставелі прибрали несанкціоновані вивіски. Натомість інша реклама досі псує вигляд історичної магістралі.

Зараз ви читаєте новину «У центрі Києва чиновник шукав смітник, щоб викинути жуйку — процес знімав на відео». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі