четвер, 23 серпня 2007 07:10

Теремки запізнились на роботу

МЕШКАНЦІ ТЕРЕМКІВ ТА ГОЛОСІЄВА запізнилися в середу на роботу більш як на годину.

Причини було дві — автомобільна аварія поблизу бібліотеки ім. Вернадського і затоплений підземний перехід до станції метро Либідська.

— Як завжди, о 8.05 вийшов із дому на Теремках. Сів у 38-му маршрутку, до бібліотеки Вернадського не доїхав метрів 300. Проспект 40-річчя стояв мертво, не рухався. На годиннику було 8.25. Далі пішов пішки, — каже "ГПУ" киянин Євген Задорожний, 23 роки.

Дорогу тролейбусам і маршруткам перегородила аварія тролейбуса й легковика. Через це до станції метро Либідська пасажирам довелося прямувати пішки. Та неприємна несподіванка того дня сталася й у підземному переході до Либідської. З боку вул. Антоновича він був наполовину затоплений гарячою водою. Аби потрапити до другого входу, кияни перебігали дорогу просто перед машинами.

— Прорив 150-міліметрової труби з гарячою водою стався близько сьомої ранку, — повідомив "ГПУ" оперативний черговий райдержадміністрації Голосіївського району.

Зараз ви читаєте новину «Теремки запізнились на роботу». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі