вівторок, 15 листопада 2016 12:12

Таксисти підняли неофіційні тарифи на проїзд

Таксисти підняли неофіційні тарифи на проїзд

Послуги таксі в Києві подорожчали на 30% після погіршення погодніх умов.

Про це заявив глава Української таксомоторної асоціації Андрій Антонюк, повідомляє сайт "UBR".

Офіційно більшість служб таксі тарифи не піднімали. Але неофіційно таксисти погоджуються везти клієнта лише після щонайменше 30-відсоткової доплати до початкового тарифу.

"Великих заторів немає, дороги чистять. Отже, офіційні тарифи поки що не змінилися. Але 14 та 15 листопада близько 30 відсотків таксистів не виїхали на роботу через негоду. Деякі стоять у чергах на шиномонтажах. Тому окремі водії користуються дефіцитом автомобілів. Чекають, поки клієнт сам підвищить тариф", - сказав Антонюк.

У понеділок служба таксі UBER у своїй системі виставляла одразу подвійний коефіцієнт тарифу.

Офіційні "зимові" розцінки служби таксі почнуть вводити приблизно через два тижні, прогнозує глава Української таксомоторної асоціації.

"Якщо погода різко зіпсується і комунальні служби не зможуть впоратися зі стихією, то служби таксі переглянуть свої цінники більш оперативно. Тарифи піднімуться приблизно на 15-20 відсотків. Причини: пробки, збільшення витрати палива взимку", - додав Антонюк.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: За 12 кілометрів таксисти просили 350 гривень

Востаннє вартість проїзду у столичному таксі дорожчала до п'яти гривень за один кілометр у лютому торік через нові ціни на паливо.

Зараз ви читаєте новину «Таксисти підняли неофіційні тарифи на проїзд». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі