вівторок, 15 листопада 2016 07:20

За 12 кілометрів таксисти просили 350 гривень

У столиці сніг почався в ніч на неділю. Вранці розчищати дороги виїхали 170 одиниць техніки Київавтодору. Місяць тому місто закупило 10 багатофункціональних машин. Із Німеччини прислали ще 15. Але й вони подекуди не встигали справлятися з опадами.

У ніч на 14 листопада поблизу вул. Академіка Заболотного, 35, на засніженій дорозі застряли сім вантажівок. На вул. Теліги, 15, рятувальники витягли із заметів п'ять фур та екскурсійний автобус із пасажирами. На вул. Раєвського, 15, не міг виїхати легковик "Фольксваґен T4".

— На шосту ранку понеділка висипали близько 3 тонн піску, майже 1,8 тонни солі, — розповідає гендиректор Київавтодору Олександр Густєлєв.

У неділю громадський транспорт ходив із півгодинним запізненням.

— До Києва зі Львова приїхала о першій ночі. Таксист із вокзалу за 12 кілометрів просив 350 гривень. Хоча зазвичай беруть 70, — розповідає киянка Марина.

У понеділок міськадміністрація заборонила в'їзд у столицю вантажівкам. На в'їзді в Київ по Житомирській трасі утворився затор у 5 км. Схожа ситуація була на Гостомельському шосе.

Зараз ви читаєте новину «За 12 кілометрів таксисти просили 350 гривень». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі