понеділок, 30 листопада 2020 17:15

Шукали клієнтів і повій через інтернет: у Києві затримали сутенерів
7

У Києві затримали групу осіб за підозрою в сутенерстві.

До її складу входили організатори злочинного бізнесу, диспетчери та відповідальна особа за рекламу, повідомила пресслужба поліції Києва.

Фото: Нацполіція

Організатори незаконного бізнесу – місцеві чоловік та жінка. Аби отримати доходи від протиправної діяльності вони орендували квартири в Києві.

"Вони залучили 28-річну жінку, яка займалася розміщенням рекламних оголошень про надання інтимних послуг у мережі, за допомогою яких підбирали дівчат та контактували із потенційними клієнтами. Також у якості диспетчерів залучили 2 жінок, які приймали дзвінки та повідомляли вартість послуг", - розповів виконувач обов'язків начальника сектору ВБЗПТЛ поліції Києва Олексій Гаврилюк.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У центрі Києва 28-річна сутенерка організувала мережу борделів

За місцем проживання організаторів та в їх автомобілі, в місцях розпусти, помешканнях одного з диспетчерів та відповідальної особи за рекламу провели обшуки.

"Вилучили речові докази злочинної діяльності, а саме: гроші, мобільні телефони, чернетки, комп'ютерну техніку, банківські картки, а також майже півсотні поліетиленових пакетів з речовиною білого кольору, зовні схожою на амфетамін та 6 поліетиленових пакетів з речовиною рослинного походження, зовні схожою на марихуану", - додав поліцейський.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Затримали чоловіка, який відкрив борделі і займався сутенерством

Наркотичні засоби направили на проведення відповідної експертизи.

3 фігурантів затримали. Найближчим часом суд обиратиме їм запобіжний захід. Зловмисникам загрожує від 4 до 7 років позбавлення волі.

У Миколаєві вся родина - мати, донька та зять - вербувала дівчат у повії та шукала їм клієнтів через інтернет. На них працювали 7 повій. Година задоволення з ними коштувала близько 1,3 тис. грн.

Зараз ви читаєте новину «Шукали клієнтів і повій через інтернет: у Києві затримали сутенерів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі