субота, 17 листопада 2007 07:10

Студенти вимагають побудувати "Пектораль"

У четвер поблизу мерії зібралися півсотні одягнених у спецівки й каски студентів.

Вони будували з картонних коробок під пісні "Не кочегары мы, не плотники" і "Студент" гуртожитки, кінотеатр, пологовий будинок.

На гуртожитському ліжку лежить хлопець. Дівчата в сусідній "кімнаті" сушать феном волосся, загорнувшись у банні рушники. Так імітували життя в студентському містечку "Пектораль", що мало з"явитися на перетині вул. Трутенка, Ломоносова й Симоненка (Голосієво). Новобудову обіцяв звести за п"ять років екс-мер Олександр Омельченко.

Проект "Пекторалі" студентам показали 16 березня 2006-го. Планувалося побудувати 16–20 гуртожитків, будинки для аспірантів і викладачів, культурний центр на 600–800 місць. Також — кінозал, торговий комплекс, поліклініку, два дитсадки, парк.

— Перший гуртожиток мав бути вже зведений. На його місці дотепер стоїть символічний наріжний камінь, — каже "ГПУ" Валерія Почко, 19 років, представник Студентської ради Києва. — Ми вимагаємо аби міська влада робила те, що обіцяла.

Зараз ви читаєте новину «Студенти вимагають побудувати "Пектораль"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі