пʼятниця, 27 жовтня 2017 13:37

Соцмережі вибухнули обуренням щодо оформлення київського ресторану на Гелловін

Соцмережі вибухнули обуренням щодо оформлення київського ресторану на Гелловін
Ресторан звинуватили в образі бійців, які воюють на Донбасі. Фото: Анастасія Нагорна

У соцмережі зчинився скандал щодо оформлення київського ресторану Holy chick, що на вул. Шота Руставелі, 16а, напередодні Гелловіна.

Перед закладом на дерев'яному постаменті виставили білі хрести. Позаду них - табличку: "Не всі курки повернулися зі спецзавдання".

Ресторан звинуватили в образі бійців, які воюють на Донбасі.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Весь персонал - у георгіївських стрічках" - дружина Тимощука розповіла про бізнес екс-футболіста

"Якщо хтось буде поряд - зайдіть і нагадайте, будь ласка, власникам, що це не смішно. Взагалі. До кінця війни я точно не зайду в цей заклад", - написав юрист Масі Найєм.

Станом на 11 год. 27 жовтня хрести й табличку прибрали, повідомила журналістка Анастасія Нагорна.

"Хрести й табличку прибрали. Мені дзвонив власник ресторану. Менеджера-автора креативу звільнено. Просять вибачення. Нікого не хотіли образити. Власник за кордоном. Каже, підлеглі "перестаралися", - написала вона.

У коментарях люди обурюються креативом ресторану:

У травні соцмережі обговорювали скандал, пов'язаний із кафе "Варенична "Катюша". Литовця Зільвінаса Пастарнокаса та шведа Йонаса Охмана обурили георгіївські стрічки в інтер'єрі. Заклад розташований біля Центрального залізничного вокзалу. Використовує в оформленні радянську символіку. Крутить музику 1960–1980-х.

Зараз ви читаєте новину «Соцмережі вибухнули обуренням щодо оформлення київського ресторану на Гелловін». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі