четвер, 12 вересня 2024 07:32

Спецтема: Війна Росії проти України

Росіяни дві години атакували столицю

Росіяни дві години атакували столицю
Ворог вкотре застосував ударні БпЛА. Фото: Повітряні сили

Ворог вкотре застосував ударні БпЛА Shahed проти України.

У Києві попередньо без постраждалих та руйнувань, повідомив начальник КМВА Сергій Попко.

"Сьома повітряна атака російських окупантів на столицю за вересень! Щодо ракет - дійсно, протягом ночі оголошувалися загрози застосування балістики, але обійшлося без застосування по Києву. Повітряна тривога в столиці оголошувалася тричі і сумарно тривала близько двох годин. Перші групи дронів противник запустив ще до опівночі, але протягом ночі в повітряному просторі України постійно додавалися нові і нові БпЛА. Шановні кияни, дотримуйтеся правил безпеки і при оголошенні тривоги завжди прямуйте до укриття", - написав він.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Втрати окупантів за добу перевалили за 630 тис.

На Київ російські ударні безпілотники заходили кілька разів, з різних напрямків, переважно по одному.

"Проте жоден з московитських дронів Києва не дістався. Сили та засоби протиповітряної оборони все збили на підступах! Тип та кількість застосованого вором озброєння вкажуть у звітах Повітряні сили", - додав Попко.

Росія завдала ударів по Конотопу на Сумщині. Енергетична інфраструктура зазнала значних пошкоджень. Є поранені і багато руйнувань.

Зараз ви читаєте новину «Росіяни дві години атакували столицю». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі