вівторок, 16 квітня 2013 12:03

Радикально налаштовані депутати в Київраді можуть блокувати затвердження соціальних питань

Радикально налаштовані депутати в Київраді можуть блокувати затвердження соціальних питань

У Київській міськдержадміністрації стурбовані ймовірністю того, що радикально налаштовані депутати на засіданні Київради в середу, 17 квітня, зірвуть затвердження рішення про впровадження проекту "Картка киянина". Про це повідомляє джерело в КМДА.

Інформація про те, що готується зрив сесії, на яку міська влада запланувала винести питання про "Картку киянина", підтверджується кількома незалежними джерелами.

Тим часом в КМДА серйозно стурбовані такими планами. Річ у тім, що на сесію в середу попередньо заплановано поставити питання про "Картку киянина". "Соціальний проект, ініційований очільником Києва Олександром Поповим, успішно пройшов "польові випробування", і тепер ми готові розширити його застосування. Затвердження проекту на сесії дозволить видати картку пенсіонерам, інвалідам та багатьом іншим соціально незахищеним категоріям киян. Тому нас серйозно турбує інформація про зрив засідання", – відзначило джерело в адміністрації.

Як повідомляє джерело в КМДА, зараз за дорученням очільника Києва Олександра Попова ведуться переговори з опозиційними фракціями у Київраді. "Ми просимо єдине – підтримати соціальну ініціативу міської влади. Або як мінімум не заважати. Дозволити іншим фракціям затвердити проект", – зазначило джерело.

Нагадаємо, що пілотний проект "Картки киянина" стартував минулого року. "Картка киянина" дозволяє пільговим категоріям безкоштовно їздити в метрополітені, купувати в мережі комунальних аптек "Фармація" ліки зі значною знижкою. На сьогодні картку в рамках пілотного проекту отримали 54 тисячі киян.

 

Зараз ви читаєте новину «Радикально налаштовані депутати в Київраді можуть блокувати затвердження соціальних питань». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

9

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі