пʼятниця, 21 січня 2011 08:48

Попов заборонив підлеглим ще й користування електронною поштою

Попов заборонив підлеглим ще й користування електронною поштою

Всім співробітникам Київської міської держадміністрації та райдержадміністрацій закрито доступ до будь-якої особистої електронної пошти - користуватися дозволено тільки робочою поштою, повідомляють Комментарии.

Як повідомило джерело видання, в кількох районних адміністраціях ця процедура вже реалізована. В інших установах доступ до особистих скриньок закриють найближчим часом.

Офіційна версія такого нововведення - співробітники не повинні під час роботи відволікатися на сторонні розмови та особисті справи.

Тим часом, як передає Площа Свободи, у Херсоні чиновникам мерії вже закрили доступ до соціальних мереж. Як повідомило джерело в мерії міста, на роботі чиновники не можуть, зокрема, користуватися мережами Однокласники та Вконтакте. Відповідно до повідомлення, обмеження введено з метою ефективнішого використання робочого часу.

Нагадаємо, 13 січня Блок Кличка заявив, що голова Київської міськдержадміністрації Олександр Попов обмежив спілкування чиновників КМДА, а також районних адміністрацій з журналістами.

Зараз ви читаєте новину «Попов заборонив підлеглим ще й користування електронною поштою». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі