вівторок, 18 січня 2011 17:25

Попов пояснив, чому подорожчали київські маршрутки

Попов пояснив, чому подорожчали київські маршрутки

Підвищення ціни на проїзд у столичних маршрутках пов'язане з подорожчанням палива. Про це заявив голова Київської міської держадміністрації Олександр Попов під час зустрічі з лідером фракції БЮТ у Київраді Тетяною Меліховою.

Як повідомили в прес-службі фракції, при цьому голова КМДА пообіцяв розглянути причини підвищення ціни на проїзд у маршрутках.

"БЮТ чекає офіційну відповідь голови КМДА і сподівається, що він зробить все можливе для уникнення істотного підвищення ціни на проїзд у маршрутках Києва", - підкреслила Меліхова.

За словами депутата, подорожчання проїзду у маршрутному таксі може призвести до соціальної катастрофи в Києві, оскільки "кияни і так перебувають на межі виживання через наслідки фінансово-економічної кризи".

Меліхова також наголосила, що працівники бюджетної і соціальної сфери, зокрема, вчителі, медики, працівники закладів культури, фізичної культури і спорту, для яких не передбачена 20% муніципальна надбавка, будуть витрачати в разі підвищення вартості проїзду в маршрутках майже чверть місячної заробітної плати.

Нагадаємо, раніше українські ЗМІ повідомили, що проїзд в частині київських маршруток подорожчав до 3 грн. При цьому перевізники не виключають, що якщо ціна на паливо підвищиться, вартість проїзду збільшиться до 4-4,5 грн.

Ліга

Зараз ви читаєте новину «Попов пояснив, чому подорожчали київські маршрутки». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

4

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі