четвер, 14 липня 2016 18:27

Поліцейські затримали 20 осіб після сутички біля кафе "Каратєль"

Поліцейські затримали 20 осіб після сутички біля кафе "Каратєль"
Фото: tsn.ua

Сьогодні близько 50 осіб намагалися проникнути в кафе "Каратель", яке розташоване в столичному Будинку профспілок. Пізніше туди прийшли кілька осіб у камуфляжній формі. Між цими групами зав'язалась бійка.

Про це повідомляє прес-служба Національної поліції.

"Конфлікти почались рано вранці. Спочатку до нас звернувся охоронець цього кафе, який поскаржився на десятки людей, що прорвались усередину. На місце виїхали патрульні та слідчі поліції. Пізніше виникла сутичка між людьми в камуфляжі, що прибули на місце, і протестувальниками, які зайняли кафе. Поліція зробила коридор і доправила найактивніших учасників сутички в райуправління", - розповіла речниця Нацполіції Оксана Блищик.

Народний депутат Семен Семенченко повідомив, що частина учасників сутички з Алчевська Луганської області.

"Молодикам заплатили по 1000 гривень за участь в акції", - додав нардеп.

Поліцейські затримали 20 учасників бійки. 7 людей постраждали, їм викликали швидку.

Читайте також: Вимагають закрити кафе у столичному Будинку профспілок

Нагадаємо, кафе "Каратєль" розміщене в Будинку профспілок. Сьогодні зранку радник мера Дмитро Білоцерковець заявив, що мерія починає демонтувати два надбудовані поверхи над київськими профспілками на Майдані Незалежності. Для цього має обмежити доступ до будівлі, закрити "Каратель". Також підготувати майданчик, щоб туди могла заїхати будівельна техніка.

Зараз ви читаєте новину «Поліцейські затримали 20 осіб після сутички біля кафе "Каратєль"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі