середа, 04 травня 2016 16:14

Писанка з пейзажем Донецька перемогла на фестивалі в Києві

Писанка з пейзажем Донецька перемогла на фестивалі в Києві

Писанка переселенки з Донецька Таїсії Другакової визнана найкращою за результатами голосування відвідувачів київського Фестивалю на Софійській площі. Про це повідомляють організатори на сторінці у Facebook.

"Впродовж великодніх вихідних відвідувачі фестивалю голосували за уподобану писанку, прив'язавши до неї стрічку. Лише маркірована стрічка вважалася за голос", - йдеться в повідомленні.

Робота донецької художниці набрала 5379 голосів.

"Друзі мої, земляки, ми перемогли! Тільки завдяки вам могла відбутися ця перемога. Це все ваша любов до нашого міста і ваші добрі серця. Спасибі величезне за підтримку, за теплі слова і ваші 5379 стрічки" , - написала автор писанки.

Читайте також: Відкрили четвертий фестиваль писанок

Нагадаємо, 23 квітня, в центрі Києва почався четвертий Всеукраїнський фестиваль писанок. Великоднє містечко простягається від Софійської пл, Михайлівської пл, Володимирським проїздом до парку "Володимирська гірка". На виставці показали 374 писанки художників з усієї країни.

Зараз ви читаєте новину «Писанка з пейзажем Донецька перемогла на фестивалі в Києві». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі