понеділок, 15 червня 2020 16:13

Під судом побили ветерана АТО та дівчину Стерненка

Під судом побили ветерана АТО та дівчину Стерненка
Правоохоронці били ногами ветерана Олександра Кір'якова.Фото: Радіо Свобода

Під Шевченківським райсудом Києва силовики побили ветерана АТО й аспіранта Київського національного університету імені Тараса Шевченка Олександра Кір'якова. Також застосували силу до дівчини активіста Сергія Стерненка - Наталії Усатенко.

Про це Стерненко повідомив під час перерви у судовому засіданні.

"Кір'якова - хлопця, який захищав нас на сході і є ветераном російсько-української війни - побили беркути. Саме він на тому фото, де беркутівці його лежачого гамселять ногою", - сказав активіст.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Стерненко пішов у ДБР проти прокурора, який розголосив таємну інформацію

Також він повідомив, що Усатенко намагалися затримати.

"Цікаво, яку загрозу могла становити моя дівчина Наталія Усатенко для кількох беркутівців, які її крутили силою? Так само, яку загрозу міг становити чоловік, який лежав на землі і його беркутівці гамселили ногами?" - зазначив Стерненко.

Сьогодні Шевченківський райсуд Києва продовжує обирати запобіжний захід активісту Сергію Стерненку. Правоохоронці застосували силу до активістів, які зібралися на його підтримку під будівлею установи. Затримали активістів Миколу Виговського та Віталія Овчаренка. Побили народного депутата від "Голосу" Сергія Лозинського.

11 червня СБУ вручила Стерненку підозру за статтями про умисне вбивство та незаконне носіння холодної зброї. 2 роки тому на Стерненка вчинили 3 замахи. Під час третього, 24 травня, загинув нападник.

Зараз ви читаєте новину «Під судом побили ветерана АТО та дівчину Стерненка». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі