четвер, 12 серпня 2021 14:35

Перевізники почали понижати вартість проїзду в маршрутках

Перевізники почали понижати вартість проїзду в маршрутках
Тарифи уже знизили на 9 маршрутах Київщини. Фото: kiev.sq.com.ua

Перевізники Київщини почали знижувати тарифи на проїзд у приміському пасажирському транспорті після діалогу з владою.

"Тарифи вже знизили на дев'яти маршрутах. Це розумний компроміс, що враховує економічні реалії, в яких працюють перевізники, та можливості населення оплачувати їхні послуги. Вважаю, що решта надавачів послуги також мають з розумінням поставитися до платоспроможності людей та переглянути тарифи", – сказав голова Київської ОДА Василь Володін.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Києві запрацювали нові автобуси з кондиціонерами - яскраві фото

Зокрема, проїзд подешевшав на маршрутах: Вишневе – Київ; Боярка – Київ; Васильків – Київ; Криве Озеро – Київ; Ірпінь – Київ; Чабани – Київ; Петрівське – Київ; Крюківщина – АС Київ; Крюківщина – АС Південна.

У Києві планують обмежити підвищення тарифів на проїзд. Дозволять встановлювати ціну не більш як на 1-2 грн. Відповідне рішення ухвалили на нараді з перевізниками, які обслуговують більшість маршрутів у регіоні.

Вартість проїзду за деякими маршрутами необґрунтовано зросла на 20%. Саме тому перевізникам запропонували переглянути тарифи.

Зараз ви читаєте новину «Перевізники почали понижати вартість проїзду в маршрутках». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі