пʼятниця, 06 серпня 2021 18:09

У Київській області зміняться ціни на проїзд - ухвалили нові норми

У Київській області зміняться ціни на проїзд - ухвалили нові норми
Тарифи переглянуть і на проїзд у приміських маршрутках. Фото: Лілія Мицко

У Києві планують обмежити підвищення тарифів на проїзд. Дозволять встановлювати ціну не більш як на 1-2 грн.

Відповідне рішення ухвалили на нараді з перевізниками, які обслуговують більшість маршрутів у регіоні, повідомили в пресслужбі Київської ОДА.

За словами голови Київської ОДА Василя Володіна, деякі перевізники вже підвищили тарифи на проїзд. Це спричинило "значну соціальну напругу серед жителів регіону".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Києві запрацювали нові автобуси з кондиціонерами - яскраві фото

Вартість проїзду за деякими маршрутами необґрунтовано зросла на 20%. Саме тому перевізникам запропонували переглянути тарифи.

"Зважаючи на це підвищення не може перевищувати 15-18 відсотків, тобто не більш як на одну-дві гривні", - зазначають у пресслужбі.

Переглянути тарифи на проїзд у приміських маршрутках планують не пізніше 19 серпня, у понеділок.

Нещодавно в кількох містах України почали різко зростати ціни на проїзд. У Вінниці квитки на проїзд в автобусах і тролейбусах подорожчали вдвічі. У Києві перевізники почали підіймати ціни на міський транспорт у середньому на 2 грн. За проїзд у приміському транспорті треба буде заплатити на 4 грн більше.

Зараз ви читаєте новину «У Київській області зміняться ціни на проїзд - ухвалили нові норми». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі