понеділок, 23 жовтня 2023 15:13

Ножем у груди: у Києві під час суперечки вбили 14-річного хлопця

Ножем у груди: у Києві  під час суперечки вбили  14-річного хлопця
У Києві поліцейські затримали чоловіка, який під час суперечки зарізав 14-річного підлітка. Фото: kyiv.npu.gov.ua

У Києві поліцейські затримали чоловіка, який під час суперечки зарізав 14-річного підлітка.

Чоловік перебував у стані алкогольного сп'яніння. Про це повідомило головне управління Національної поліції у місті Києві.

Ввечері 22 жовтня до поліції Києва надійшло повідомлення від лікарів "швидкої" про те, що поруч з багатоповерхівкою на вулиці Празькій вони констатували смерть неповнолітнього хлопця.

Потерпілий отримав несумісні з життям травми внаслідок конфлікту з незнайомцем, який перебував у стані алкогольного сп'яніння. Нападником виявився киянин 1977 року народження.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Жінка прийшла додому і побачила у ліжку злодія. Поліція розповіла, що було далі

Спершу між юнаком та чоловіком виникла суперечка через зауваження, яке незнайомець зробив неповнолітньому. Потім зловмисник вдарив підлітка ножем у груди та залишив місце вчинення злочину, а очевидці викликали "швидку".

Поліція розшукала чоловіка за місцем проживання та вилучила речовий доказ, який нападник сховав у сусідки та направила його на експертизу. Місцевому мешканцю загрожує до 15 років в'язниці.

Тіло загиблого також направлено на судово-медичну експертизу для остаточного встановлення причини смерті.

У Києві водій автомобіля Honda скоїв наїзд на військового на блокпосту.

Від отриманих травм потерпілий помер. Про це повідомила Національна поліція.

Водій рухався по автодорозі М-01 в напрямку Броварського проспекту у другій смузі для руху з трьох наявних. В умовах туману попереду побачив вантажний автомобіль і здійснив різке гальмування.

У подальшому чоловік не впорався з керуванням та виїхав у крайню праву смугу для руху, де здійснив наїзд на військовослужбовця, 1976 року народження.

Зараз ви читаєте новину «Ножем у груди: у Києві під час суперечки вбили 14-річного хлопця». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі