субота, 19 квітня 2008 07:07

Неподалік гуртового ринку наїхали на фермера

Позавчора неподалік від ринку Троєщина на вул. Братиславській зіткнулися два автомобілі — "москвич" із причепом та мікроавтобус "газель".

У салоні та причепі легковика були мішки з редискою. 32-річний водій "москвича" зупинився перед перехрестям, бо в авто закипів радіатор. Чоловік вийшов з машини, відкрив капот. У цей час ззаду на причеп налетіла "газель". Легковик наїхав на водія і проїхав кілька метрів.

Чоловіка доправили до лікарні із закритою травмою голови. "Газеллю" керував 25-річний водій. Від удару редиска розсипалася перехрестям.

— Їхав Братиславською в напрямку Петрівки. Перед базаром бачу — вся дорога засипана редискою, а на обочині — "газель". Вона виїхала на причеп, — розповідає "ГПУ" Юрій Іващенко, 25 років.

Інспектор ДАІ, який оформляв аварію, ходив дорогою, чавлячи овочі.

— За попередніми даними, правила порушив водій "газелі". Він не вибрав безпечної швидкості, — повідомили "ГПУ" в прес-службі ДАІ міста.

"Москвич" зареєстрований на Миколаївщині. Чоловік провіз причеп редиски через половину України та столицю. А в аварію потрапив за 100 м від гуртового ринку Фермер, куди віз вирощену продукцію.

Зараз ви читаєте новину «Неподалік гуртового ринку наїхали на фермера». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі