пʼятниця, 17 липня 2020 18:47

На яких столичних пляжах можна купатися: Кличко оголосив список

На яких столичних пляжах можна купатися: Кличко оголосив список
Більшість пляжів Києва відкрили для відпочинку. Фото: 112.ua

Більшість пляжів Києва відкрили для відпочинку, дозволено купатися.

"На початку тижня я повідомляв, що на всіх столичних пляжах були вивішені жовті прапори і не рекомендували купатися. Бо через сильні дощі у воді були підвищені показники вмісту кишкової палички. За результатами проб води, на сьогодні ситуація змінилася. І на більшості столичних пляжів відпочивати вже безпечно", - повідомив мер Києва Віталій Кличко.

Так, на 9 пляжах Києва кишкову паличку не виявили. Зелені прапори знову вивісили на пляжах: "Венеція", "Веселка", "Дитячий", "Золотий", "Молодіжний", "Центральний", "Троєщина", "Чорторий", "Галерний".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Розповіли, як не заразитися коронавірусом на пляжі

Через незначне відхилення від норми, поки не рекомендовано купатися на чотирьох пляжах: "Райдуга", "Тельбін", "Вербний", "Пуща-Водиця",

Заборонено ж купатися на пляжі "Передмістна Слобідка".

Міські пляжі Києва відкрили для купання. Цього року паспорти готовності отримали 12 пляжів та 20 зон відпочинку для купання. За словами столичного міського голови, Держпродспоживслужба провела лабораторне дослідження води, перевірила якість питної води у фонтанчиках на пляжах.

Зараз ви читаєте новину «На яких столичних пляжах можна купатися: Кличко оголосив список». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі