середа, 29 грудня 2010 08:38

На станції метро "Лук'янівська" ескалатор розірвав чоловіка навпіл

На станції метро "Лук'янівська" ескалатор розірвав чоловіка навпіл

У Київському метрополітені загинув ремонтний робітник.

Як повідомляє газета "Комсомольська правда в Україні", під час капітального ремонту ескалатора на станції метро "Лук'янівська" якимось чином запустилася рухома доріжка. У цей момент під нею знаходився чоловік.

За словами очевидців, куртка ремонтника застрягла в залізній стрічці, яка й потягнула його до величезних маховиків. Незважаючи на те, що робітника затиснуло між шестерень, мотори не зупинилися. Чоловіка просто розірвало навпіл.

На місце НП виїхали бригади міліції, швидкої, "Беркут".

Начальник київського метрополітену Володимир Федоренко пояснив, що, за попередньою інформацією, робітник загинув у машинному відділенні через неузгоджені дії свого колеги.

"Слюсар, якому близько 40 років, ремонтував полотно, перебував у зоні руху ескалатора, а в цей момент його напарник з незрозумілих причин дав команду ввімкнути підйомник. Куртка робочого застрягла в залізній стрічці, і слюсаря потягнуло до маховика. Робітник, який дав команду, зараз поки нічого пояснити не може, розбираємося", - сказав він.

Як повідомлялося, 20 грудня на станції "Політехнічний інститут" через погіршення самопочуття на колію впав пасажир.

Зараз ви читаєте новину «На станції метро "Лук'янівська" ескалатор розірвав чоловіка навпіл». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі