неділя, 05 червня 2022 12:00

На що перетворили села під Києвом окупанти: відео з понівеченого Димера

На що перетворили села під Києвом окупанти: відео з понівеченого Димера
614 будівель у Димері постраждали через російську агресію. Фото: скріншот з відео

У селі Димер Вишгородського району на Київщині через російську агресію постраждали 614 будівель, 90 повністю зруйновані.

Також пошкоджений завод одного з найпотужніших підприємств в Україні з виробництва вікон, повідомив голова обласної військової адміністрації Олексій Кулеба в Тelegram.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Ночі в наметах, ракетні удари по будинках і сволота з РФ: як і де живуть ірпінці, яким росіяни розбомбили житло

"Працюємо на виїздах у Вишгородському районі. Вчора (4 червня. - Gazeta.ua) зустрілися з мешканцями Димера й Козаровичів. Оглянули зруйновані житлові будинки й обговорили першочергові завдання щодо відбудови селищ", - написав Кулеба.

Він запевнив, що влада "докладає максимум зусиль", щоб мешканці району змогли якнайшвидше повернутися до власних будинків. Працюють і над тим, щоб у громадах відновили належні умови життєдіяльності.

Правоохоронці заарештували колаборанта в Димері на Київщині. Підприємець 39-річний Олександр Харченко зрадив державу одразу після входження окупантів у селище. Він добровільно запропонував свої послуги й очолив колабораційну адміністрацію.

Зараз ви читаєте новину «На що перетворили села під Києвом окупанти: відео з понівеченого Димера». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі