четвер, 30 серпня 2007 07:14

Михайло Прокопишин утопився в Дніпрі

24 СЕРПНЯ в Дніпрі втопився житель села Яворів Долинського району на Івано-Франківщині Михайло Прокопишин, 25 років.

Михайло разом із кількома родичами й колегами пішов увечері 23 серпня святкувати в Гідропарк. Гуляли там усю ніч. На світанку чоловік вирішив скупатися. Підійшов до Венеціанського мосту, роздягнувся й зайшов у воду. До компанії він уже не повернувся.

— У п"ятницю зранку, в День незалежності, до міліції звернулися родичі зниклого. Так і сказали: він напевне втопився під час купання. Знайшли тіло Михайла Прокопишина у неділю, 26 серпня.

— Наш рятувальний човен "Южанка" патрулював акваторію, труп чоловіка знайшли в Русанівській затоці. Його віднесло доволі далеко, бо у Венеціанській затоці сильна течія. Михайло втопився через те, що був п"яний. У нас майже всі тонуть через алкоголь, — розповідає "ГПУ" Віктор Хала, 53 роки, диспетчер рятувальної служби комунального підприємства "Плесо".

Кияни, які їхали в метро у неділю близько 10-ї ранку, бачили, як човен рятувальників тягнув за собою на вірьовці тіло загиблого. Рятувальники кажуть, що тіло втопленика проплило річкою близько кілометра.

Зараз ви читаєте новину «Михайло Прокопишин утопився в Дніпрі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі