четвер, 23 липня 2020 13:21

Кличко звернувся до СБУ та поліції. Про що заява мера

Кличко звернувся до СБУ та поліції. Про що заява мера
Звернення Кличка до правоохоронних органів. Фото: "Укрінформ"

Мер Києва Віталій Кличко попросив правоохоронні органи посилити заходи безпеки у столиці. Про це він заявив на початку засідання Київської міської ради, - повідомляє його пресслужба.

"Одним з найважливіших питань сьогодні є безпека в місті. Ви бачите, що відбувається, особливо останніми днями, - і в країні, і в столиці. У нас щодня повідомлення про десятки замінувань. І не всі з них, на жаль, виявляються хибними. Підпали. Ситуацію в країні і в місті намагаються дестабілізувати, посіяти паніку серед людей... І я звертаюся до правоохоронних органів, зокрема до СБУ та поліції, посилити заходи безпеки в столиці", - сказав він.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У скількох киян виявили коронавірус за минулу добу

Аби кияни почувалися захищеними, Кличко вимагав посилити патрулювання міста, забезпечення правопорядку, розробити більш ефективний алгоритм із виявлення та упередження можливих загроз. Також - затримання та притягнення до відповідальності злочинців.

У Києві, 21 липня, поблизу базару Мінський, заклали саморобні вибухівки. Усіх людей терміново евакуювали й знешкодили 2 саморобні вибухові пристрої. У Полтаві біля будівлі адміністративного суду правоохоронці намагалися затримати чоловіка, якого підозрювали у викраденні авто. Під час затримання він дістав гранату і взяв у заручники працівника карного розшуку. Після переговорів чоловік обміняв поліцейського на начальника УКР ГУНП в Полтавській області полковника поліції Віталія Шияна. Він також отримав службовий автомобіль поліції, на якому разом з поліцейським їде у бік Києва.

Зараз ви читаєте новину «Кличко звернувся до СБУ та поліції. Про що заява мера». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі