четвер, 30 жовтня 2014 11:01

Кличко розказав, яка подальша доля кінотеатру "Жовтень"

Кличко розказав, яка подальша доля кінотеатру "Жовтень"
Фото: klichko.org

Кінотеатр "Жовтень", в якому учора була пожежа, віддадуть у власність трудовому колективу. Про це під час брифінгу повідомив київський міський голова Віталій Кличко. 

З його слів, до Київської міської ради же подано проект рішень про передачу кінотеатру у власність трудового колективу, передає кореспондент Gazeta.ua.

Мер запевнив, що проект рішення підтримають усі депутати. "Київська міська влада зробить усе, щоб кінотеатр реставрувати. Ми повинні і зможемо знайти додаткові кошти, щоб він працював", - заявив Кличко. 

Він повідомив, що кінотеатр був застрахований. Але досі не з'ясовані збитки. Тому невідомо суму, яка потрібна для реставрації приміщення. 

Мер зауважив, що у разі, якщо кошти не знайдуть, долучать інвесторів шляхом інвестконкурсу. "Це завдання громади знайти кошти", - наголосив він. 

Віталій Кличко також заявив, що термін оренди кінотеатру неодмінно продовжать.

Він розповів, що причину пожежі і суму збитків назвуть завтра зранку. "Я провів нараду зі співробітниками міліції та МНС. Відкрито кримінальне провадження за статтею 194 ч.2 - підпал. На сьогодні розглядають кілька версій підпалу. Я вчора був усередині. Зали цілі, горів тільки дах. Пожежа почалася з останніх рядів зали кінотеатру. Наше завдання, щоб кінотеатр залишився. Попередня влада робила все, щоб кінотеатр був приватизований, але ми цього не допустимо", - сказав Віталій Кличко. 

З його слів, пожежа сталася на даху кінотеатру. Локалізували пожежу о 1 годині 40 хвилин. Площа приміщення 300 квадратних метрів. Нині кінотеатр у комунальній власності.

Зараз ви читаєте новину «Кличко розказав, яка подальша доля кінотеатру "Жовтень"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі