пʼятниця, 12 червня 2020 13:01

Кличко назвав умову для посилення карантину в Києві

Кличко назвав умову для посилення карантину в Києві
Кличко розповів, в якому випадку в столиці посилять карантин. Фото:pixabay

Частину карантинних обмежень у Києві можуть повернути.

Це станеться у випадку, якщо кількість хворих на 100 тис. населення в столиці перевищить позначку в 24 випадки, повідомив міський голова Віталій Кличко.

Сьогодні цей показник був менший.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У працівників київських ресторанів масово виявляють Covid-19

"Хочу підкреслити, якщо показник по захворюваності досягне в місті 24 хворих на 100 тисяч. Чоловік Київ буде змушений повернути частину обмежень. Сьогодні цей показник становить 16 осіб на 100 тисяч. Населення. Відновлення обмежень стосуватиметься насамперед місць великого скупчення людей, роботи великих магазинів і торгових центрів, ринків, дитячих садків та інших установ, де існує велика ймовірність зараження ", - заявив мер на онлайн пресконференції в п'ятницю.

Кличко попросив правоохоронців суворіше контролювати дотримання карантинних обмежень організаціями, підприємствами та громадянами.

"Тому що багато людей не дотримуються навіть елементарних правил. Чи не носять маски, не тримають дистанцію, всіляко ігнорують загрозу. А потім питатимуть, а що ви зробили, щоб ситуація не погіршувалася", - зазначив Кличко.

11 червня, в Києві вже 3671 підтверджений випадок захворювання на Covid-19. Усього коронавірус подолали 1053 мешканця столиці.

Зараз ви читаєте новину «Кличко назвав умову для посилення карантину в Києві». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі