субота, 01 серпня 2020 14:06

Київські водії евакуйованих машин влаштували скандал: подробиці

Київські водії евакуйованих машин влаштували скандал: подробиці
У Києві розгорівся скандал на штрафмайданчику. Фото: ТСН

У Києві водії евакуйованих машин влаштували скандал на штрафмайданчику через затримку процедури повернення автівок.

Інцидент стався за адресою вулиця Набережно-Лугова, 4. Обурені водії викликали патрулі поліції. Про це повідомляє кореспондент ТСН.

Водії розповіли, що оплатили штраф через додаток SmartCity, але це ніяк не сприяло пришвидшенню процедури повернення. При цьому в рекламних брошурах зазначається, що повернення триває 4 хвилини.

У невеликому приміщенні зібралося щонайменше 25 людей і ще стільки ж на вулиці. Працівники установи у поясненні поліції повідомили, що не встигають через невелику кількість штату. Вони радять людям приїхати в інший день. Водночас кошти за стоянку потрібно сплачувати щодня. Водії пишуть заяву до поліції і погрожують не випустити працівників штрафмайданчика з робочих місць.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У столиці евакуювали автомобіль міністра

У Києві через паркування в недозволеному місці відправляють машини преміум-класу на штрафмайданчик. Фото з евакуацією відповідних транспортних засобів показав заступник голови КМДА Олександр Густєлєв.

Зараз ви читаєте новину «Київські водії евакуйованих машин влаштували скандал: подробиці». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі