неділя, 01 березня 2020 15:48

У столиці евакуювали автомобіль міністра

У столиці евакуювали автомобіль міністра
Авто Коляди забрали за неправильне паркування. Фото: Facebook

Автомобіль глави Міністерства у справах ветеранів, тимчасово окупованих територій та внутрішньо переміщених осіб Оксани Коляди забрали на штрафмайданчик.

Вона приїхала на захід для сімей політв'язнів Кремля та полонених і безвісти зниклих на Донбасі, який проводив предстоятель ПЦУ Епіфаній у Михайлівському соборі, напиала Оксана Коляда у Facebook.

"Бігла, спізнювалася, кинула машину на вулиці Михайлівській. Повертаюся за 2 години, а машини нема. Її забрав евакуатор. Бачу наші, ветерани з Муніципальної варти патрулюють. Питаю, чи не бачили? Кажуть: "Так, пані міністр, забрали ваше авто на штрафмайданчик. В понеділок оплатите штраф і можете забрати. У нас сьогодні рейд. Тому, наступного разу не порушуйте", – розповіла Коляда.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Скільки автомобілів евакуювали за порушення парковки

Міністерка подякувала муніципалам за принциповість на службі.

У Києві інспектори евакуювали неправильно припаркований автомобіль BMW. Через те, що авто було повністю затоноване, лише після евакуації зрозуміли, що на задньому сидінні авто перебували двоє дітей.

Зараз ви читаєте новину «У столиці евакуювали автомобіль міністра». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі