середа, 13 жовтня 2021 11:10

Дрони-розвідники і роботи-сапери: унікальну військову техніку показують на Михайлівській площі
17

Фото: Сергій Старостенко. Gazeta.ua

13 жовтня на Михайлівській площі в Києві відкривається виставка сучасного озброєння та військової техніки Збройних сил.

Експозиція "Цифрове майбутнє армії" проходить у рамках відзначення Дня захисників і захисниць України 13-17 жовтня, повідомила пресслужба Міноборони.

На виставці показали високоточну зброю, засоби розвідки, зв'язку та автоматизації управління, радіоелектронної боротьби, роботизовані комплекси, безпілотні літальні апарати, дрони-розвідники, роботи-сапери, розумні рятувальні машини тощо.

Основним акцентом організатори називають демонстрацію оборонно-промислового потенціалу держави, підприємств усіх форм власності, інноваційних технологій, які можна використати для розвитку спроможностей військ у найближчій перспективі.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Відкрилася грандіозна виставка сучасного озброєння. Фото вражають

День захисників і захисниць — державне свято, що відзначають 14 жовтня з 2014 року. 14 липня цьогоріч Верховна Рада перейменувала свято на "День захисників і захисниць України". Цього ж дня відзначають свято Покрови Пресвятої Богородиці та День українського козацтва.

Зараз ви читаєте новину «Дрони-розвідники і роботи-сапери: унікальну військову техніку показують на Михайлівській площі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі