вівторок, 15 червня 2021 14:42

Відкрилася грандіозна виставка сучасного озброєння. Фото вражають
16

У Києві на території Міжнародного виставкового центру відкрили виставку сучасного озброєння "Зброя та безпека-2021".

Про це повідомили у Facebook події.

Фото: facebook.com/expo.weapon

"Тут зібрані як величезні міжнародні корпорації, так і невеликі підприємства, яким також є чим здивувати вибагливого відвідувача. Просто величезна кількість дебютантів з України та зарубіжжя: виробники стрілецької зброї, різноманітних плавзасобів, бронетехніки, криміналістичного обладнання, військово-морського озброєння, безпілотних вертольотів та багато чого іншого", - йдеться в повідомленні.

Захід відбуватиметься у форматі двох основних розділів: озброєння та техніка для армії й правоохоронних органів і зброя для цивільного населення.

У першій секції на виставці представлять, зокрема, один з найкращих українських танків БМ "Оплот". Уперше покажуть всесвітньо відомий авіабудівний конгломерат Embraer, Бразилія.

МВЦ розташований біля станції метро Лівобережні на Броварському просп.,15. Виставка триватиме з 15 до 18 червня: 15-17 червня з 10:00 до 18:00 - вхід до 17:30. 18 червня з 10:00 до 16:00 - вхід до 15:30.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Парад та артилерійський салют: опублікували план заходів до 30-річчя Незалежності

Президент Володимир Зеленський анонсував до 30-річчя Незалежності України великі військові паради в Києві, Одесі й Дніпрі - на воді й на суші. Представив і символ 30-річчя незалежності - квітку, яку безплатно зробила львівська компанія. За словами Зеленського, це святкування "українці запам'ятають назавжди". У попередні роки президентства Зеленського великі військові паради не проводились. Це рішення президент пояснював тим, що це — недешеве задоволення.

Зараз ви читаєте новину «Відкрилася грандіозна виставка сучасного озброєння. Фото вражають». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі