четвер, 20 грудня 2018 11:07

Документи і дипломатична пошта: у київському аеропорту посилки тижнями лежать під снігом

Аеропорт "Бориспіль" під Києвом тимчасово припиняє прийом імпортних вантажів. Частина посилок лежать під снігом вже тижнями.

Фото на своїй Facebook сторінці опублкував Євген Голуб. На них - експрес вантажі, у тому числі документи, дипломатична пошта, партії товарів, посилки і запасні частини до виробничих ліній.

"Уся терміновість закінчилася на карго терміналі. Крім млявих відмовок про те, що потужності терміналу недостатньо (нібито минулоріч її було більше) керівництво аеропорту не дає жодних пояснень щодо справи. Тому з'являються версії: 1) керівництво аеропорту пішло на створення кризової ситуації, щоб отримати додаткові ресурси і стимулювати вирішення накопичених проблем, 2) криза викликана об'єктивними причинами - нестачею лінійного персоналу через низьку з/п і ситуація вийшла з-під контролю, 3) криза створена навмисно з метою зруйнувати монополію аеропорту на хендлінгові послуги та обґрунтувати введення приватних компаній", - пише Голуб.

Автор: Eugene Golub
  Частина посилок в аеропорту "Бориспіль" лежать під снігом вже тижнями
Частина посилок в аеропорту "Бориспіль" лежать під снігом вже тижнями

"МА "Бориспіль" у зв'язку з великими сезонними обсягами авіавантажів вводить тимчасове обмеження на прибуття імпортних вантажів на вантажний термінал для вантажних і пасажирських повітряних суден з 24 грудня 2018-го до 04 січня 2019 року", - заявили у прес-службі аеропорту.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Пасажирський літак збив ліхтарі в аеропорту

Автор: Eugene Golub
  Частина посилок в аеропорту "Бориспіль" лежать під снігом вже тижнями
Частина посилок в аеропорту "Бориспіль" лежать під снігом вже тижнями

У повідомленні пояснюється, що аеропорт зупинив прийом імпортних вантажів для виправлення ситуації та забезпечення заходів із обробки наявних обсягів імпорту. Експортні та транзитні вантажі будуть оброблятися і відправлятися без введення обмежень.

20 грудня 2017-го Кабінет міністрів України присвоїв ПОКП "Аеропорт-Полтава" статус міжнародного.

Зараз ви читаєте новину «Документи і дипломатична пошта: у київському аеропорту посилки тижнями лежать під снігом». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі