пʼятниця, 11 вересня 2020 16:24

Для романтиків та рибалок: показали, як виглядатиме парк після капітального ремонту

Для романтиків та рибалок: показали, як виглядатиме парк після капітального ремонту
Перша черга, яка стартує наступного року, охопить 2,45 г парку. Фото: pixabay.com

У парку столиці біля озера Жандарка розпочнеться капітальний ремонт. Відповідне рішення ухвалили 2017 року.

Візуалізацію парку після капітального ремонту показав Київзеленбуд.

"На території заплановано влаштувати велосипедну доріжку протяжністю понад 1800 кв. м, пішохідну – понад 4 тис. кв. м. Зведемо дитячий майданчик, кілька спортивних зон – для волейболу та воркауту. Створимо ігрові зони - мотузковий парк й майданчик для петанку. Урізноманітнимо розваги дитячим скеледромом та зеленим лабіринтом", - розповів Олексій Король, виконувач обов'язків генерального директора Київзеленбуду.

Зазначається, що оновлена територія парку задовольнить смаки усіх відвідувачів.

"Для романтиків облаштуємо прогулянкову терасу над водою, для рибалок – спеціальні помости, для шанувальників затишку – тіньові навіси. І, звісно, висадимо нові дерева та кущі. А оскільки це парк біля озера, уквітчаємо його німфеями, яке називають лататтям", - додав Король.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Показали, як виглядатиме оновлена Арсенальна площа столиці

На Поштовій площі столиці встановили стіну з мохом, що виконуватиме функцію фільтра для повітря. Модуль абсорбує пил, зменшує шум від автівок, а також робить простір затишнішим і привабливішим.

Зараз ви читаєте новину «Для романтиків та рибалок: показали, як виглядатиме парк після капітального ремонту». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі