субота, 25 липня 2020 11:43

Державного посадовця викрили на хабарі

Державного посадовця викрили на хабарі
Посадовець Державного гемологічного центру вимагав $3 тис. "винагороди" Фото: Національна поліція

На Київщині керівника одного з відділів Державного гемологічного центру викрили під час отримання хабара у розмірі $1,5 тис.

Загалом посадовець вимагав $3 тис. "винагороди". Затримали його під час отримання ним другої частини неправомірної вигоди, повідомляє відділ комунікації поліції в Київській області.

Використовуючи своє службове становище керівник одного з відділів гемологічного центру намагався отримати гроші за видачу виписки з держреєстру про реєстрацію власних і торгових назв з родовищ України.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Слідчого й адвоката посадили за хабар

Злочинну діяльність посадовця викрили працівники Слідчого управління поліції Київщини за оперативного супроводу Департаменту стратегічних розслідувань Національної поліції України та за процесуальним керівництвом прокуратури області.

Наразі відкрито кримінальне провадження і тривають слідчі дії. Також вирішується питання щодо оголошення підозри посадовцю. Запобіжний захід для нього обере суд.

Шевченківський районний суд Києва присудив 10 років ув'язнення адвокату за крадіжку 6 мільйонів гривень свого клієнта.

Зараз ви читаєте новину «Державного посадовця викрили на хабарі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі